Komedi filmi değil gerçek! Milyonların canlı izlediği maçı arılar bastı: Arkalarına bakmadan kaçtılar!

Milyonların canlı takip ettiği tenis maçını arılar bastı. Arıların tenis kortunu basması sonrasında müsabakaya 2 saat ara verildi. Yaşananlar saniye saniye görüntülenirken o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Indian Wells Masters Tenis Turnuvası'nda yaşananlar so syal medyanın gündemine oturdu. Arı sürüsü nedeniyle 2 saat ara verilen karşılaşmayı İspanyol Carlos Alcaraz kazanarak yarı finale ulaştı. Arı sürüsünün sahayı bastığı anlar ise saniye saniye görüntülendi.

ABD'nin Indian Wells kentinde düzenlenen Indian Wells Masters Tenis Turnuvası'nda çeyrek final karşılaşmasında tek erkeklerde dünya 2 numarası İspanyol Carlos Alcaraz,, 6 numaralı seribaşı Alman sporcu Alexander Zverev ile çeyrek finalde karşılaştı. Müsabakanın ilk dakikalarında kortu arılar bastı.

Arı sürüsünün Alcaraz'ın etrafını sarması üzerine maçın hakemi karşılaşmaya ara verdi. Arıların saha etrafından uzaklaştırılması sonrasında müsabaka kaldığı yerden deva etti.

Alman rakibini 6-3 ve 6-1'lik setlerle mağlup eden Alcarez, Indian Wells'te yarı finale yükseldi. Maçın ardından yaşananlar hakkında konuşan Alcarez, "Tuhaftı. Tenis kortunda hiç böyle bir şey görmemiştim. Sahadan koşarak çıktığımızda televizyonda arı istilasını izliyorduk ve buna çok güldük. Benim için komikti. Karşılaşma, tenisle değil bununla hatırlanacak." ifadelerini kullandı.

Arı sürüsünün saha kortunu bastığı anlar ise kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte o anlar...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN