Efsane tenisçi Chris Evert ikinci kez kansere yakalandı

Efsane tenisçi Chris Evert ikinci kez kansere yakalandı

Kariyeri boyunca 7 Fransa Açık şampiyonluğu ile kırdığı rekor dahil olmak üzere toplam 18 Grand Slam tekler şampiyonluğu bulunan efsane tenisçi Chris Evert, ikinci kez kansere yakalandığını açıkladı. Evert, tedavisi nedeniyle sezonun ilk grand slam turnuvası 2024 Avustralya Açık'a yorumcu olarak katılamayacağını da bildirdi.

Tenisin efsane isimlerinden 68 yaşındaki Chris Evert, ikinci kez kansere yakalandığını duyurdu.

Kariyerinde tek kadınlarda 18 grand slam şampiyonluğu bulunan Evert, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, yumurtalık kanserine ikinci kez yakalandığını belirterek, "Artık bu konuda deneyimli sayılırım. Böyle bir tanı konmasını duymayı, her ne kadar istemesem de kanser erken teşhis edildiği için kendimi şanslı hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Kanserin önceki gibi pelvik bölgede meydana geldiğini aktaran ABD'li eski tenisçi, kanserli hücrelerin temizlendiğini ve kemoterapiye başlandığını belirtti.

Chris Evert, tedavisi nedeniyle sezonun ilk grand slam turnuvası 2024 Avustralya Açık'a yorumcu olarak katılamayacağını da bildirdi.

İlk olarak 2021 yılında yumurtalık kanserine yakalanan Evert, ocak ayında iyileştiğini duyurmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN