Ev hanımları evinizde o fincan takımı varsa saklayın! Servet değerinde artık

Ev hanımları evinizde o fincan takımı varsa saklayın! Servet değerinde artık

Bir zamanların her evin vazgeçilmezi olan sarı fincan takımları, günümüzde antika pazarında büyük ilgi görüyor ve ortalama fiyatları 2.250 TL’ye ulaşmış durumda. Ev hanımları elinizde varsa saklayın! Servet değerinde olacak

1980 ve 1990’lı yıllarda popüler olan bu fincan takımları, şimdi antikacıların ve koleksiyonerlerin gözdesi haline gelmiş durumda.

Antika değeri, kullanışlılık ve estetik görünüm gibi özellikler bu fincanların değerini artırırken, özellikle Anchor Hocking markalı orijinal ürünler daha yüksek fiyatlara alıcı buluyor. Fincanların dayanıklılığı ve tahribata uğramamış olmaları, bu parçaların piyasadaki değerini daha da artırıyor.

img-5586.jpeg

Ancak bu artan ilgi, dolandırıcıların da dikkatini çekmiş durumda. Sosyal medya üzerinden yapılan satış ilanları aracılığıyla benzeri ürünleri antika fiyatlarından satmaya çalışan sahtekarların sayısında bir artış görülüyor. Alıcılar, antika alırken güvenilir kaynakları tercih etmeli ve dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmalıdır.

Bu özel fincan takımları, ikinci el ve büyük alışveriş sitelerinde 2.250 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Antikacılar bu nadir bulunan ürünler için daha yüksek teklifler de verebiliyorlar. Eski dönemlerden kalan bu fincanlar, sahiplerine ekonomik olarak ekstra bir değer sağlamakta.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN