Eczacıbaşı Dynavit, namağlup yarı finalde

Eczacıbaşı Dynavit, namağlup yarı finalde

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Çin temsilcisi Tianjin Bohai Bank’ı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. A Grubu'nu set vermeden lider tamamlayan takımın kaptanı Tijana Boskovic, 22 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Eczacıbaşı Dynavit, Melissa Vargas'ın takımı Tianjin Bohai Bank ile karşılaştı. Sezon başında Tianjin Bohai Bank'a transfer olan Vargas sahada yer almazken Eczacıbaşı karşı takımı 3-0 mağlup ederek A Grubu’nda oynadığı maçlarını set vermeden lider tamamladı ve namağlup şekilde yarı finale yükseldi

3-003.jpg

Karşılaşmanın ilk setinde, turuncu-beyazlılar, etkili servisleriyle oyunu domine ederek seti 25-18 kazandı. Aldığı 4 atak, 1 blok ve 1 servis sayısıyla Irina Voronkova sette önemli rol oynadı.

1-015.jpg

İkinci sette turuncu-beyazlıların etkili performansına karşı direnç gösteren Çin ekibi, setin sonlarına doğru hücumda rakibine engel olamadı ve Eczacıbaşı Dynavit seti 25-23 kazandı.

2-005.jpg

Son sette de oyundaki arayı bir an olsun kapatmayan ve rakibi karşısında üstünlüğü elinde tutan Eczacıbaşı Dynavit, seti 25-19, maçı da 3-0 kazanarak A Grubu’nu set vermeden lider tamamlayarak yarı finale yükseldi. Aldığı 22 sayıyla kaptan Tijana Boskovic maçın en skorer ismi oldu. Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular, toplamda 8 blok ve 7 servis sayısı elde etti.

8320489.jpg

YARIN DENTIL PRAIA İLE KARŞILAŞACAK

Eczacıbaşı Dynavit, yarı final karşılaşmasında Brezilya temsilcisi Dentil Praia Clube ile yarın TSİ 09.00’da karşılaşacak.

241543.jpg

Salon: Huanglong Sports Center
Hakemler: Sumie Myoi (Japonya), Nurper Özbar (TUR)
Tianjin Bohai Bank: Wang, Yuan, Yao Dı, Lı Yangying, Wang, Yang, Meng (L), Liu (L)
Eczacıbaşı Dynavit: Hande, Jack-Kısal, Naz, Voronkova, Stevanovic, Boskovic, Simge (L), Gray, Yaprak, Elif, Beyza
Setler: 0-3 (18-25, 23-25,19-25)
Süre: 67 dakika (21,25,21)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN