ABD Açık'ta şampiyon Djokovic oldu

ABD Açık'ta şampiyon Djokovic oldu

ABD Açık tek erkekler finalinde Novak Djokovic, Daniil Medvedev’i 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Sırp tenisçi, ABD Açık’ta 4, toplamda ise 24. Grand Slam’ini kazanmış oldu.

Sezonun son Grand Slam tenis turnuvası ABD Açık’ın New York'taki Billie Jean King Ulusal Tenis Merkezi'ndeki tek erkekler finalinde Novak Djokovic ile Daniil Medvedev karşı karşıya geldi.

1.jpg

Sırp tenisçi Djokovic, 48 dakika süren ilk seti 6-3 kazandı ve 1-0 öne geçti. Djokovic ile Rus rakibi Medvedev arasındaki ikinci set ise büyük bir heyecana sahne oldu ve yaklaşık bir saat 44 dakika sürdü. Djokovic, bu seti de 7-6 kazandı ve durumu 2-0 yaptı.

Djokovic, üçüncü sette de Medvedev’e şans tanımayarak seti 6-3 kazandı ve durumu 3-0’a getirerek ABD Açık’ta 4, toplamda ise 24. Grand Slam’ini kazandı.

1-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN