Çatalca'da kadın cinayeti! Katil yine tanıdık

Kadın cinayetlerinin son halkası Çatalca'da eşi tarafından katledilen Asya C. oldu. Saldırgan erkek Bahattin C., eşini katlettikten sonra intihar girişiminde bulundu. Saldırganın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Türkiye'de kadın cinayetleri, her geçen gün artarak devam ediyor. Toplumun her kesiminden kadınlar, yaşamlarını yitirme tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, bu sorunun çözümü için etkili önlemlerin acilen alınması gerekiyor. Kadınların katilleri çoğu zaman en yakınları olurken, bir acı haber daha geldi. İstanbul'un Çatalca ilçesinde Asya C, eşi tarafından başından vurularak katledildi.

yeni-proje-002.jpg

Olay, sabah saat 09.00 sıralarında Ferhatpaşa Mahallesi Bayır Sokak'ta meydana geldi. Asya C. ile eşi Bahattin C. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Asya C, evi terk etmek istedi.

yeni-proje-1-002.jpg

O sırada Bahattin C., tabancayla önce eşini başından vurdu ardından aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

yeni-proje-2-003.jpg

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Asya C.'nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken Bahattin C. ise ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Bahattin C.'nin hayati tehlikesi ise devam ettiği öğrenildi.