Avcılar'da dehşete düşüren cinayet: Aracına aldığı otostopçular sonu oldu

Avcılar'da dehşete düşüren cinayet: Aracına aldığı otostopçular sonu oldu

Avcılar'da iki arkadaş, sabaha karşı otomobile aldıkları kişiler tarafından silahla vuruldu. Yaralanan şahıslardan biri hayatını kaybederken, diğerinin ise tedavisi sürüyor. Polis, olay yerinden kaçan şüphelileri arıyor.

İstanbul'un Avcılar ilçesi Tahtakale Mahallesi'nde, saat 03.30 sıralarında bir cinayet meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaş olan Mehmet Koç (21) ve Ahmet H. (20), 34 RGB 0956 plakalı otomobil ile eve gittikleri sırada, Ayçiçeği Sokak'ta, otostop çeken iki kişiyi otomobile aldılar.

Yolda, henüz bilinmeyen bir nedenle Mehmet Koç ve Ahmet H. ile otomobile aldıkları iki kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle otomobile binen şüpheli kişiler, Ahmet H.'yi ve Mehmet Koç'u silahla vurarak yaraladı. Otomobilden inen şüpheliler, olay yerinden hızla uzaklaştı.

2.jpg

SALDIRGANLAR ARANIYOR

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ahmet H. ve Mehmet Koç, ihbar üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olay yerinde inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde, otomobilde kurşun ve kan izleri olduğu tespit edildi.

Saldırıda 5 yerinden vurulduğu öğrenilen 21 yaşındaki Mehmet Koç ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 4 yerinden vurulan Ahmet H.'nin ise hastanede tedavisi devam ediyor. İki arkadaşı vurarak olay yerinden kaçan şüphelilerin arama ve yakalama çalışmaları ise sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN