Antalya'da 7 aracın karıştığı zincirleme kaza! Otobüs, kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı

Antalya'da halk otobüsü, kırmızı ışıkta bekleyen 2 halk otobüsüne çarptı. Otobüsler de çarpmanın etkisiyle öndeki 1 hafif ticari araç ile 3 otomobile çarptı. Meydana gelen 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı.

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Fabrikalar Mahallesi Namık Kemal Bulvarı'nda saat 11.30 sıralarında 3'ü hak otobüsü, 1'i hafif ticari araç, 3'ü otomobil olmak üzere 7 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

9091590.jpg

8 KİŞİ YARALANDI

Nazmi Karabıyık idaresindeki 07 AU 0466 plakalı halk otobüsü, trafik ışıklarında bekleyen 07 BNS 212 ve 07 AAU 834 plakalı halk otobüslerine çarptı.

9091589.jpg

Çarpmanın etkisiyle otobüsler de önlerinde bekleyen 1'i hafif ticari, 4 otomobile çarptı.

Kazada Nazmi Karabıyık sürücü koltuğunda sıkışırken, diğer araçlardaki 7 kişi ise hafif yaralandı.

9091593.jpg

ŞOFÖR OTOBÜSTE SIKIŞTI

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri otobüste sıkışan Karabıyık'ı bulunduğu yerden çıkardı.

9091596.jpg

Otobüs şoförü ve diğer yaralılara sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Bazı yolcular ayakta tedavi edilirken bazıları ise tedbir amacıyla hastaneye götürüldü.

9091597.jpg

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN