Ankara Büyükşehir Belediyesi açtı, sosyal medya çalkalandı! Ankara’ya dev ve ucuz hizmet: Bu fiyatlar başka yerde yok

Ankara Büyükşehir Belediyesi açtı, sosyal medya çalkalandı! Ankara’ya dev ve ucuz hizmet: Bu fiyatlar başka yerde yok

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni açılan Batıkent Rekreasyon Alanı ve Belpa Kafe menü fiyatlarıyla sosyal medyayı çalkaladı. Ankara’ya dev ve ucuz hizmeti bir arada sunan yeni proje halkın büyük beğenisini topladı…

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yeni açılan Batıkent Rekreasyon Alanı ve Belpa Kafe sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Bir sosyal medya kullanıcısının yeni açılan Batıkent Rekreasyon Alanı ve Belpa Kafe’yi ziyaret ederek alanla ilgili bilgiler paylaşması gündem oldu. Video sosyal medyada yorum yağmuruna tutulurken, fiyatlar ise en çok konuşulanlar arasına girdi.

batikent-rekreasyon-alani.jpg

Menünün çok konuşulan fiyatları şöyle:

-Çay 2 TL

-Su 3 TL

-Soda 5 TL

-Filtre kahve 18 TL

-Kafe latte 22 TL

-Sandviç 45 TL

-Tost 45 TL

-Pizza 105 TL

batikent-rekreasyon-alani-1.jpg

“BİZ PİZZA FİYATINA ÇAY İÇİYORUZ”

Belpa Kafe’nin uygun fiyatlı menüsü herkesin dikkatini çekerken, bir sosyal medya kullanıcısından gelen “Biz burada oradaki pizzanın fiyatına çay içiyoruz” yorumu da dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN