AK Parti'den CHP'ye geçmişti! Son mesai saatinde 4.5 milyonluk fatura iddiası

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! Son mesai saatinde 4.5 milyonluk fatura iddiası

Kahramanmaraş depremlerinin merkez üssü olan Pazarcık'ta belediye yerel seçimle beraber AK Parti’den CHP’ye geçti. Belediye başkanı Av. Haydar İkizer, seçimden önceki son mesai saatinde 4,5 milyon liralık fatura kesildiğini açıkladı.

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Pazarcık Belediyesi, yerel seçimle beraber AK Pati'den CHP’ye geçti.

CHP’nin yüzde 29 olan oy oranını 44.9’a çıkaran yeni belediye başkanı Haydar İkizer önceki döneme ilişkin usulsüzlük iddiasıyla dikkat çekti. “Seçimden önceki son mesai saatinde 4,5 milyon liralık fatura kabul edilmiş." diyen İkizer,'in "Son haftada Elbistan Belediyesi’nden üç mühendis bizim belediyeye geçirilmiş. Bu üç mühendisi de belediye başkan yardımcısı yapmışlar.

ppppp.jpg

Geçmiş dönemde belediyenin araçları vardı, sırf rant için daha maliyetli olduğu halde araç kiralamaya dönmüşler. Biz geldik, kamyon yok, kepçe yok, çöp kamyonu yok. Belediyede normalde 150 personel yetecekken personel sayısı 257 olmuş.

‘BELEDİYEMİZİN 177 MİLYON BORCU VAR’

Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız ama bankamatikleri tespit edip göndereceğiz. Belediyemizin 177 milyon borcu var. Düşünün, yıllık misafir ağırlama masrafı 800 bin lira. Kime ne yedirip ne içiriyorsunuz? İstanbul, Ankara, Adana, Mersin gibi büyükşehirlerden destek sözü aldık. Projelerimiz hazır. Kentimizi yeniden inşa edeceğiz.” açıklaması da dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN