Maymunlar Cehenemi: Yeni Krallık 10 Mayıs'ta vizyona giriyor! Sinemaseverlerin ilgisini çekecek 7 dakikalık kesit yayınlandı

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, 10 Mayıs tarihinde vizyona giriyor! Sinemaseverlerin merakla beklediği filmin 7 dakikalık kesiti yayınlandı...

Heyecanla beklenen filmlerden biri olan Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom of the Planet of the Apes), bu hafta sinemaseverlerle buluşacak. ABD'deki ilk gösteriminin ardından, film 10 Mayıs'ta Türkiye'de vizyona girecek. Filmden ise 7 dakikalık bir kesit, izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Wes Ball'un yönettiği film, The Maze Runner serisiyle tanınan bir yönetmenin imzasını taşıyor. Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, War for the Planet of the Apes ile tamamlanan üçlemenin yaklaşık 300 yıl sonrasında geçiyor. Bu yeni film, evrensel tonu ve karakter tasarımlarıyla önceki üçlemeyle benzer bir çizgide ilerliyor.

Filmde, bilişsel gelişimleri hızla ilerleyen bir maymun medeniyeti ve onlara hizmet eden azalan insan nüfusuyla karşılaşıyoruz. İnsanlar, bu yeni düzen içinde köleleştirilmiş, ikinci sınıf varlıklar olarak konumlandırılmış durumda. Maymunlar arasında ise genç bir kadın olan Noa'nın (Freya Allan) liderliğinde, insanlar ve maymunlar arasındaki kaderi belirleyebilecek bir maceraya atılan karakterlerin hikayesi anlatılıyor.