İngiliz oyuncu İdris Elba koronavirüse yakalandı

İngiliz aktör İdris Elba sosyal medyadan yaptığı paylaşımda koronavirüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Koronavirüse yakalanan ünlü isimler arasına İngiliz aktör İdris Elba da dahil oldu. Elba Twitter hesabından paylaştığı video ile koronavirüs testinin pozitif çıktığını şu sözlerle açıkladı:

"Bu sabah kovid-19 testim pozitif çıktı. İyi hissediyorum. Şu ana kadar semptom göstermedim. Virüse maruz kalmış olabileceğimi öğrendiğimden beri dışarı çıkmıyorum. Evden çıkmayın, pragmatik olun. Durumumla ilgili siz bilgilendireceğim. Telaş yok."

Amerikalı ünlü aktör Tom Hanks, Instagram hesabından paylaşımda bulunarak Elvis Presley'in hayatı hakkında bir film çekmek üzere gittiği Avustralya'da eşi Rita Wilson ile üzerlerinde yapılan yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığı bilgisini paylaşmıştı.

James Bond serisi filmlerinden 2008 yapımı 'Quantum of Solace'ta ajan rolünü canlandıran Ukraynalı oyuncu Olga Kurylenko koronavirüse yakalandığını açıklayan bir diğer oyuncu.


YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir