Zeka testi: Sadece 497 kişiden 7'si testi geçti! Galatasaraylılar bile 10 saniyede 7 aslanı bulamıyor...

Zeka testi: Sadece 497 kişiden 7'si testi geçti! Galatasaraylılar bile 10 saniyede 7 aslanı bulamıyor...

Bugün hazırladığımız zeka testini en koyu Galatasaraylılar bile kolay kolay çözemeyecek. Görselde ilk bakışta 3 aslan var gibi görünse de aslında 7 aslan var. Öyle ki bu sadece 497 kişiden 7’si testi geçti. İşte, beyninizi zorlayacak o zeka testi…

Zekasına güvenenleri zorlayacak yeni bir test ile geldik. Bu görselde toplam 7 aslan bulunuyor ancak 10 saniye gibi kısa bir sürede herkesin o 7 aslanı görmesi mümkün değil…

497 KİŞİDEN SADECE 10’U BULABİLDİ

Bu optik illüzyon testinde, 10 saniyelik sürede 7 aslanın bulunması gerekiyor. Ancak 497 kişiye gösterilen bu görseldeki aslanları sadece 7 kişi 10 saniye gibi kısa bir sürede bulmayı başardı. Bu yüzden yalnızca üstün zekalıların bu görseldeki 7 aslanı 10 saniyede bulabileceği belirtiliyor.

aslan-1.jpg

O NOKTALARA DİKKATLİ BAKIN

Eğer siz de verilen sürede aslanları görmekte zorlandıysanız size küçük bir ipucu verelim. Aslanları görmek için görselin sol üst, sol alt, orta üst ve sağ alt kısımlarına daha dikkatli bakmalısınız.

ASLANLAR NEREDE?

Eğer hala 7 aslanı göremediyseniz cevabı sizler için hazırladık. İşte, sınırları zorlayan o görselde gizli kalan aslanlar:

aslan-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN