Zamanla her şey yoluna girecek! Koç, boğa, terazi, akrep, kova, oğlak ve balıklar... İşte 31 Mart 2024 günlük burç yorumu

Zamanla her şey yoluna girecek! Koç, boğa, terazi, akrep, kova, oğlak ve balıklar... İşte 31 Mart 2024 günlük burç yorumu

Yaşadığınız bir adaletsizlik konusunda hala ısrarcı ve kalıcı düşünceleriniz olabilir. Bu olay çok çok uzun zaman önce gerçekleşmiş olsa bile, birinin size zalimce veya saygısızca davranarak paçayı kurtarmış olması sizi hala rahatsız ediyor. Doğal bir hakkaniyet ve adalet duygunuz var ve bu yüzden biri size haksızlık ettiğinde gerçekten canınız yanıyor.

31 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Gerçekten yapmak istediğiniz bir şey olabilir, ancak başarısız olmaktan korkuyor olabilirsiniz. Gururlu biri olarak başarısız olmak istemezsiniz, ancak denemezseniz başarısız olup olmayacağınızı nereden bilebilirsiniz? Ve başarısız olsanız bile, yalnız değilsinizdir. Herkes bazen başarısız olur. Ve başarısızlık kötü bir şey değildir. Öğrenmek için bir şanstır. Güven ve deneyim kazanmanıza yardımcı olur. Ne istediğinizi bilmenize yardımcı olur. Sizi denemeye teşvik eder. Kaybedecek çok az şeyiniz ve kazanacak çok şeyiniz olur.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Son zamanlarda bir hayali düşünerek çok zaman geçirmiş olabilirsiniz. Bu keşfetmek istediğiniz bir şey, ancak sürekli erteliyorsunuz. Belki kafanızda bir sürü başka şey var, belki de nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Üstelik dünyanızdaki bir başkası da aynı ya da benzer bir hayale sahip. Neden bir ekip oluşturup fikirlerinizi birlikte keşfetmeye başlamıyorsunuz? Sadece güçlü yönlerinizden ve yeteneklerinizden faydalanmak için birbirinize yaslanmakla kalmayacak, aynı zamanda keşif sürecinde daha fazla eğleneceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yakında size ikinci bir fırsat doğabilir. Bu, hayatınızda bir şeylerin farklı olmasını ve evrenin size bahşettiği yeteneklerle daha fazlasını yapmış olmayı dileyerek çok zaman geçirdiğiniz bir konuda olabilir. Bu yeni başlangıç size ilişkiler, ev yaşamınız ya da belki de her iki alanda da sunulabilir. Bu kez, geçen sefer eksik yaptığınız şeyler için kendinizi eleştirmek yerine, fırsatın üzerine gitmeye daha fazla zaman ayırırsanız, tam olarak istediğiniz şeyi yaratabilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Şu anda alışılmadık şeyler yaşıyor olabilirsiniz. Örneğin, size pek mantıklı gelmeyen rüyalar veya aniden ortaya çıkan düşünceler olabilir. Olayları anlamlandırmayı sevdiğiniz için bu konu kafanızı meşgul ediyor bile olabilir. Korkmayın. Bunlar garip uyarılar ya da uğursuz işaretler değil. Aslında tam tersi. Şu anda girmekte olduğunuz büyülü döneme henüz yeterince alışmış değilsiniz. Hayatınız inanılmaz bir şekilde değişiyor, Oz Büyücüsü'nde Dorothy'nin rengarenk bir dünyada ortaya çıkması gibi!

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İsteseniz de istemeseniz de, yaklaşmakta olan bir buluşmaya tam olarak hazır olmadığınızı hissedebilirsiniz. Oysa siz hazırsınız. Farkında olmasanız bile her zaman hazırsınız. Üzerinde anlaşamadığınız bir konuda bu kişiyle bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz, ancak bunu ustalıkla halledeceksiniz. Konuyu tartışmaya başladığınızda büyüleyici kişiliğinize bürüneceğinizi ve bu moddayken herkesi etkileyebileceğinizi göreceksiniz. Endişe etmeyin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Birçok insan, köpeğin kendileriyle birlikte gelemeyeceği bir yere gitmeleri gerektiğinde köpeklerini "kafese koyar". Köpek için buna alışmak biraz zaman alır. Ancak zamanla, rahat yatak ve kafese bırakılan oyuncaklar, bu alanı yabancı ve istenmeyen bir değişiklikten tanıdık ve hatta hoş karşılanan bir deneyime dönüştürecektir. Hayatınızda, kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayan bir tür güvenli yere alıştınız. Ancak sizin için bundan kurtulmanın zamanı geldi. Artık kendinize bu kadar ihtiyatlı davranmanıza gerek yok. Dışarı çıkmaya hazırsınız. Eski sınırlarınızın ötesini keşfetmeye istekli olun.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Yaşadığınız bir adaletsizlik konusunda hala ısrarcı ve kalıcı düşünceleriniz olabilir. Bu olay çok çok uzun zaman önce gerçekleşmiş olsa bile, birinin size zalimce veya saygısızca davranarak paçayı kurtarmış olması sizi hala rahatsız ediyor. Doğal bir hakkaniyet ve adalet duygunuz var ve bu yüzden biri size haksızlık ettiğinde gerçekten canınız yanıyor. Yine de bunun olmasını sağlayamazsınız ve bu üzücü düşüncelere kapılmaya devam etmek sizi sadece daha fazla yaralar. Bırakın gitsin. Zamanla her şeyi yoluna girecektir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Birisi ona yaptığınız bir iyiliğe karşılık vermiyor olabilir, ancak bunun çok da önemli olduğunu düşünmeyin. Yaptığınız iyiliği hayal etmeye çalışın. Nasıl yardım ettiğinizi hayal etmeye çalışın. Bu kişi size aynı tür duygusal iyiliği geri vermeye hazır olmasa da, sırf olumlu bir şey yaptığınız için o iyilik yine de sizindir. Ve yaptığınız şeyin takdir edilmediğini varsaymayın. Muhtemelen sandığınızdan çok daha fazla değer görmüştür ve çok yakında bunun işaretlerini görebilirsiniz.


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

En iyi fırsatlar her zaman ortada değildir. En azından kendi içinizde, yapmak istediğiniz bir şey için önünüzde harika bir fırsat olmadığından şikayet ediyor olabilirsiniz. Ancak bazen büyük bir fırsat gözünüzün önünde saklanır. Eğer belirli bir şey arıyorsanız, o zaman radarınızı açın! Neye ihtiyacınız olduğu konusunda aşırı bilinçli ve sürekli dikkatli olursanız, onu görmeye başlarsınız. Bu enerjiyi ortaya koyduğunuzda, onu kendinize doğru çekmeye başlayacaksınız. Her yere bakın ve onu bulacaksınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Geniş arkadaş grubunuzdan biri ya da belki de iş yerinizden biri aniden size çok çekici gelebilir. Birini çok iyi tanımadığınızda ona karşı oldukça resmi olabilirsiniz ve bu yüzden, özellikle de bu kişiye karşı bir çekiminiz varsa, kendinizi garip ve gergin hissedebilirsiniz. Bu ister romantik bir çekim isterse sadece arkadaşlığa yönelik bir çekim olsun, sizin için önemli olabilir. Rahatlık seviyenizi aşmak ve harika bir ihtimalin meyvelerini toplamak için elinizden geleni yapın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Muhtemelen dizginlenemeyen duygu gösterilerine alışık biri değilsiniz. Hayatta yollarını hesaplayan, insanları ve durumları çoğunlukla mantıklı ve ayakları yere basan bir şekilde değerlendiren birisiniz. Biraz duygusal biri dünyanıza girdiğinde ve bir kargaşaya neden olduğunda, nasıl tepki vereceğinizi bilmek sizin için zor olabilir ve sonuç olarak bu biraz üzücü olabilir. Şu anda çevrenizdeki biri vahşi bir şekilde davranıyor olabilir. Her zamanki tarzınızla, ayakları yere basan ve gözlemci bir şekilde karşılık vermeniz önerilir. Her şeyi çözeceksiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

İyi mizah anlayışını beğenirsiniz. Aslında, siz de kendinizi küçümseyen bir mizah anlayışına sahip olabilirsiniz. Bu, kendinizi aşağılama meselesi haline gelmediği sürece, işleri neşeyle ve mutlu bir şekilde sürdürmenin iyi bir yoludur. Kendinize ve hatalarınıza gülebilirsiniz, ancak kendinizi sevmemenize neden olacak şekilde görmemeye dikkat etmelisiniz. Bugün, kendinizi nasıl gördüğünüz konusunda daha dikkatli olun. Bunu fark ettiğinizde, bunu tersine çevirmenin yollarını bulabilir, böylece kusurlarınızı kişiliğiniz yapmadan takdir edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN