Canlı yayında ilginç anlar! Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu yanlış yanıtlayan yarışmacı stüdyoyu terk etti!

Canlı yayında ilginç anlar! Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu yanlış yanıtlayan yarışmacı stüdyoyu terk etti!

Geçtiğimiz aylarda büyük ödül tutarı revize edilen Atv'nin reyting rekortmeni bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu. 19 yaşındaki genç yarışmacı, 5 milyon TL değerindeki soruya doğru yanıt vererek 5 milyon TL'yi kazanan ilk yarışmacı oldu.

Kenan İmirzalioğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu. 25 yaşındaki yarışmacı Yağmur Ateş, kendisine yöneltilen soruyu yanlış yanıtlayınca stüdyoyu terk etmeye çalıştı. Genç yarışmacının bu tavrı herkesi şaşırttı.

2019 yılından bu yana Kenan İmirzalioğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasının son bölümünde yaşananlar sosyal medyada alay konusu oldu.

Programda yarışmacı olarak yer alan 25 yaşındaki Yağmur Ateş, kendisine yöneltilen soruya yanlış yanıt verince stüdyoyu anıden terk etmeye kalktı. Genç yarışmacının bu tavrı Kenan İmirzalioğlu'nun dikkatini çekti. İmirzalioğlu, genç yarışmacının bu tavrına "Gidiyor musun?" diyerek tepki gösterdi.

İmirzalıoğlu, yanlış cevap vererek yarışmaya veda eden genç yarışmacıdan geri gelmesini ve veda konuşması yapmasını istedi. İmirzalioğlu'nun bu tavrı sonrasında geri gelen yarışmacı, veda konuşmasını yaptı ve ödülünü aldı. Genç yarışmacının tuhaf halleri ise sosyal medyada alay konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN