YSK'da kritik gün: Ordu ve Hatay itirazları görüşülecek

YSK'da kritik gün: Ordu ve Hatay itirazları görüşülecek

YSK Başkanı Ahmet Yener, CHP'nin Hatay seçimleri için ve İYİ Parti’nin Ordu seçimleri için yaptığı itirazlara ilişkin açıklamada bulundu. Yener, tam kanunsuzluk nedeniyle yapılan itirazlara ilişkin, “Bugün büyük ihtimalle görüşülür” ifadelerini kullandı.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Hatay, İYİ Parti’nin Ordu seçimleri için yaptığı itirazlara ilişkin “Bugün muhtemelen görüşülür” ifadesini kullandı.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için siyasi partilerin yaptığı itirazları değerlendirmeye devam ediyor. Bugün saat 14.00’da toplanacak kurul, yapılan itirazlarda nihai kararları verecek.

YSK Başkanı Ahmet Yener de toplantı öncesinde YSK binasına girişi sırasında açıklamalarda bulundu. Yener, CHP’nin Hatay seçimlerine ve İYİ Parti’nin Ordu seçimlerine yönelik tam kanunsuzluk nedeniyle yaptığı itirazlara ilişkin, “Bugün büyük ihtimalle görüşülür” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN