Türkiye'nin konuştuğu taksiciyi öldüren zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı: Akılalmaz savunma

Türkiye'nin konuştuğu taksiciyi öldüren zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı: Akılalmaz savunma

İzmir'de, soğuk havada üşümemek amacıyla aracına aldığı taksiciyi silahla öldüren Delil Aysal, ifadesinde gasp amacıyla taksiye binmediğini ve olayın spontane olarak gerçekleştiğini iddia etti. Tutuklanan zanlının kullandığı ruhsatsız tabancada üç fişek olduğu, olay sırasında ise üç fişeğin de kullanıldığı belirlendi.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde meydana gelen olayda, taksi şoförü Oğuz Erge (44), dün saat 03.30 sıralarında Buca Gediz Mahallesi'nde, kapüşon ve cerrahi maske takan Delil Aysal (19) tarafından aracına alındı. Delil Aysal'nın, arka koltuktan tabancayla 3 el ateş etmesi sonucu ağır yaralanan Oğuz Erge, kaldırıldığı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

TUTUKLANDI

Şüpheli Delil Aysal, Erge'nin üzerindeki ve aracındaki değerli eşyaları alarak olay yerinden kaçtı. Polis, olayın yaşandığı bölge ve çevresindeki 70 güvenlik kamerasının kayıtlarını inceledi ve şüphelinin Buca'da saklandığı adresi tespit etti. Gerçekleştirilen operasyonla D.A. yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının üzerinde yapılan aramada, suç aleti tabanca, kovanlar ve gasp edilen para, telefon ile kulaklık ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen D.A, sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Taksiciyi öldüren saldırganın ilk ifadesi: Olay spontane gerçekleşti

'BAZI İNSANLARA GÜVENMİYORMUŞUZ'

Olay anına ait araç kamerası kayıtları incelendiğinde, şüphelinin araçtan ineceği noktaya gelindiğinde arkadan çıkardığı tabancayla Oğuz Erge'ye 3 el ateş ettiği ve "Ya bazı insanlara güvenmiyoruz" dediği anlar görülüyor. Kayıtlarda ayrıca, şüphelinin kovanları toplaması, yaralı şoförü iterek üzerindeki ceketin ceplerini karıştırması, "Nerede lan paralar" diyerek araçta arama yapması da yer alıyor.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: SPONTANE GELİŞTİ

Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan 19 yaşındaki Delil Aysal, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlı, ilk ifadesinde taksiye gasp amacıyla binmediğini, olayın spontane bir şekilde gerçekleştiğini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN