Taksisine bindiği Oğuz Erge’yi öldüren Delil Aysal cezaevinde ağır yaralandı iddiası: Avukatları iddiaya yanıt verdi

Taksisine bindiği Oğuz Erge’yi öldüren Delil Aysal cezaevinde ağır yaralandı iddiası: Avukatları iddiaya yanıt verdi

Geçtiğimiz hafta İzmir’de taksisine bindiği Oğuz Erge’yi öldüren Delil Aysal, herkese ‘İnsanlık öldü mü?’ dedirtmişti. Duyanların kanını donduran olay sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderilen Delil Aysal’ın cezaevinde ağır yaralandığı yönündeki iddialara ise son noktayı avukatlar koydu…

İzmir’de yaşanan taksici Oğuz Erge cinayeti tüm Türkiye’yi derin bir üzüntüye boğmuş ve insanlığın öldüğünü ortaya koymuştu. Yaşanan korkunç cinayet sonrasında yakalanarak cezaevine gönderilen zanlı Delil Aysal’ın cezaevinde saldırıya uğrayarak yaralandığı iddiaları ise birkaç gündür gündemde yerini koruyor. Herkes olayın aslını merak ederken, beklenen açıklama Erge ailesinin avukatlarından geldi…

İzmir'de, müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge'yi öldürdükten sonra cep telefonunu çalan cinayet zanlısı Delil Aysal'ın cezaevinde saldırıya uğradığı iddiaları üzerine, Erge ailesinin avukatlarından açıklama geldi. Aile avukatları, sosyal medyada Erge ve ailesine yönelik yapılan hakaretlerin de dava konusu yapılacağını duyurdu.

NE OLMUŞTU?

Gaziemir'de yaşanan olayda, Delil Aysal'ın taksi şoförü Erge'yi çeşitli adreslere dolaştırdıktan sonra ensesine üç el ateş ederek öldürdüğü ve ardından cep telefonu ile kulaklığını alıp kaçtığı belirtildi. Cinayetin ardından kısa sürede yakalanan Aysal, ilk ifadelerinde çelişkili savunmalar yaptı.

delil-aysal-1.jpg

AVUKATLARDAN SALDIRI İDDİALARINA YANIT

Aysal'ın cezaevinde mahkumlar tarafından darp edildiği ve yaralandığına dair iddialar sosyal medyada yayılmıştı. Erge ailesinin avukatları Oğuzhan Aslan, Ahmet Serkan Göktürk ve Orhan Bakkal tarafından yapılan ortak açıklamada, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı ve ailenin acısının bu tür haberlerle katlandığı belirtildi.

Açıklamada, ailenin tek beklentisinin, failin hak ettiği en ağır cezayı alması olduğu vurgulanarak, resmi makamlarca yapılan açıklamalar dışındaki haberlere itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi. Ayrıca, Oğuz Erge ve ailesine yönelik sosyal medyada yapılan hakaret içerikli paylaşımlarla ilgili adli süreç başlatılacağı bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN