Taksici cinayetinde kahreden detay: Telefon ve kulaklık için öldürmüş

Taksici cinayetinde kahreden detay: Telefon ve kulaklık için öldürmüş

İzmir'de taksi şoförü Oğuz Erge, gece soğukta üşümesin diye aracına aldığı yolcunun silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Katil zanlısı Delil Aysal yakalanırken araç içi kamerasına yansıyan görüntülerde olay anında araç içinde bir şeyler araması dikkat çekti. Aysal'ın taksi şoförü Erge'nin cep telefonu kulaklığını çaldıktan sonra boş kovanları alarak olay yerinden uzaklaştığı ortaya çıktı.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde gece saatlerinde soğukta üşümesin diye aracına aldığı son yolcu tarafından soğukkanlılıkla öldürülen 2 çocuk babası taksi şoförü Oğuz Erge cinayeti tüm Türkiye'yi derinden etkiledi.

1-012.jpg

KULAKLIK VE CEP TELEFONUNU ÇALMIŞ

Tanınmamak için yüzünü maske ile gizleyen ve kapüşonu bulunan 19 yaşındaki katil zanlısı Delil Aysal'ın saldırı anı ara içi kamerasına yansıdı. Görüntülerde taksiyi durdurduktan sonra cebinden para çıkarır gibi yaparak silah çıkaran Aysal'ın tabancayla 3 el ateş ettiği ve kurşunların isabet ettiği taksi şoförü Erge'nin yan koltuğu devrilerek hareketsiz kaldığı anlar yer aldı.

5.jpg

Görüntülerde katil zanlısının şoförü vurduktan sonra, "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" sözlerinin ardından dakikalarca araç içerisinde bir şeyler aradığı dikkat çekti. Taksiyi ve şoförün cebini karıştıran Delil Aysal'ın, Erge'nin kulaklık ve cep telefonunu gasbedip, boş kovanları aldıktan sonra kaçtığı ortaya çıktı.

4.jpg

SUÇ ALETİYLE YAKALANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, taksideki araç kamerası ve bölgedeki yaklaşık 70 güvenlik kamerasının görüntülerini incelemeye aldı. İzlenen toplam 110 saatlik görüntüden şüphelinin Delil Aysal olduğu tespit edildi. Delil Aysal, suç aleti silahla birlikte saklandığı evde yakalanıp, gözaltına alındı.

3.jpg

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN