Köpeği kayboldu bulmak için ilginç bir vaatte bulundu! Bakın köpeği ‘Radar’a nasıl bir değer biçti?

Köpeği kayboldu bulmak için ilginç bir vaatte bulundu! Bakın köpeği ‘Radar’a nasıl bir değer biçti?

Samsun’da avcılık yapan Fatih Gören, trüf mantarı toplamak için gittiği Uşak’ta köpeği Radar’ı kaybetti. Can yoldaşını kaybeden Gören, köpeğini bulana paranın dışında bir ödül vaat ederken, Denizli’de Radar’ı bulan kişiye verdiği sözü tutarak hediyesini taktim etti…

Trüf mantarı avcılığı ve arıcılıkla uğraşan Fatih Gören, 1 Nisan tarihinde Uşak’ta mantar avı yaptığı esnada Radar isimli köpeği yanından ayrıldı ve bir daha geri dönmedi.

Günlerce köpeği Radar’ı arayan ve bulamayan Gören, köpeğini bulana 10 kilogram doğal bal vereceğini söylemişti.

kaybolan-kopegini-bulana-10-kilo-bal-odulu.jpg

SÖZÜNÜ TUTTU

Samsun’a giden Gören, köpeğini Denizli’nin Çivril İlçesi Şehitler Mahallesi Muhtarı Cemil Nas ve Oğlu İbrahim Can Nas tarafından kuzugöbeği mantarı ararken bulunduğu haberiyle resmen bayram etti.

Samsun’dan Denizli’ye yola çıkan Gören, bal sözünü tutarak köpeğini bulan kişiye 10 kilogram bal verdi ve teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN