Katil zanlısından taksicinin kızına kan donduran telefon: Baban kan kaybından ölecek, ambulansı ara

Katil zanlısından taksicinin kızına kan donduran telefon: Baban kan kaybından ölecek, ambulansı ara

İzmir'de aracına aldığı yolcu tarafından soğukkanlılıkla öldürülen Oğuz Erge cinayetinde kan donduran bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Erge'nin komşularından Aslan Kocalar katil zanlısının taksiciyi vurduktan sonra kızını aradığını söyledi. Kocalar, "Vuran kişi telefonu alıyor ve kızını arıyor. En son aradığı kişi kızıymış. 'Senin baban kan kaybından ölecek. Ambulansı ara.' demiş." ifadelerini kullandı.

Türkiye, dün iyiliğe karşı vahşetle karşılaşan Oğuz Erge cinayetiyle sarsıldı. Katil zanlısı 19 yaşındaki Delil Aysal tarafından öldürülen Erge'nin cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 250 taksi şoförü, Oğuz Erge'nin bindirildiği cenaze aracına eşlik etti.

8604321-001.jpg

Taksici Erge'nin cenazesi, Adli Tıp'taki otopsinin ardından yakınları tarafından alındı. Erge'nin cenazesi, Buca ilçesi Göksu Mahallesi'ndeki evinden helallik alınmasının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Aydın'ın Söke ilçesi Nalbantlar Mahallesi'ne gönderildi.

8607628.jpg

Öte yandan, Delil Aysal, saklandığı evde yakalanıp, gözaltına alındı. Aysal, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

4-001.jpg

''BABAN KAN KAYBINDAN ÖLECEK, AMBULANSI ARA' DEMİŞ'

Erge’nin komşularından Aslan Kocalar, "İyi bir arkadaş, iyi bir komşumuzdu. Kimseye zararı olmayan kendi halinde biriydi. Vuran kişi telefonu alıyor ve kızını arıyor. En son aradığı kişi kızıymış. Demiş ki 'Senin baban kan kaybından ölecek. Ambulansı ara.' Sonra arabada ne varsa alıp, yüzüne bir kez vurup, 'herkese güvenme' diyor. Annesi, kardeşler burada oturuyor. Beraber yaşıyorlar." dedi.

8607636.jpg

'NİYETİ GÜZEL BİR İNSANDI'

Erge'nin kullandığı taksinin sahibi Murat Akbaba, "Taksiyi saat 03.00'da Oğuz'a teslim ettim. O gün o çalışacaktı. Saat 04.00'te gelen telefonla acı olayı öğrendim. Üzücü bir durum. Diyecek bir şey yok. Konuşmaları duyuluyor. 'Zaten ben de şimdi aracı yeni aldım. Yarın sanayiye götüreceğim' diyor. Araçta hasar vardı. Boya kaporta olacaktı. Tamamıyla iyi niyeti güzel bir insandı. Allah rahmet etsin. Oğuz, müşteri olarak aracına aldığı kişiye 'Hava soğuk. O nedenle seni aldım' diyor. O kişinin 'Zaten geçen 3 araba beni almadı' diye karşılık vermesi üzerine Oğuz 'Seni bu halde kar maskeli almazlar' diyor." ifadelerini kullandı.

8604313-1.jpg

'BUNA BİR ÇÖZÜM BULUNMASI LAZIM'

Oğuz Erge'nin taksici arkadaşlarından Oktar Karakoç da, "Oğuz'u uzun yıllardır tanıyorum. Çok iyi, saygılı, efendi biriydi. Kendi halindeydi. Onu kaybettiğimiz için üzgünüm. Taksicilerin çok sorunları var. Şimdi taksici, müşteriyi almak için durmadı mı suç. Buna bir çözüm bulunması lazım. Taksiciler olarak biz, kimin iyi kimin kötü niyetli olduğunu bilemeyiz. Buna bir çözüm bulunması gerek. Korunmak istiyoruz." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN