İzmir'de kaza üstüne kaza! Tutanak tutanların arasına daldı: 2 ölü 7 yaralı

İzmir'de kaza üstüne kaza! Tutanak tutanların arasına daldı: 2 ölü 7 yaralı

İzmir'in Çiğli ilçesinde adeta can pazarı yaşandı. Cadde üzerinde sol şeritte kaza yapan ve rapor hazırlayan sürücüler ile yakınlarına hızla gelen bir araç çarptı. Meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti 7 kişi yaralandı.

Akılalmaz kaza Anadolu Caddesi Çiğli Santral Durağı yakınlarında saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Çiğli-Karşıyaka istikametinde seyreden A.K. (31) idaresindeki 35 ARZ 499 plakalı otomobil ile E.C.İ. (27) yönetimindeki 34 KD 5068 plakalı otomobil, Anadolu Caddesi'nde çarpıştı.

8918117.jpg

YARDIM İÇİN DURDULAR

Sürücüler ve otomobilde bulunanlar sol şeride çekerek kaza raporu tutmak için araçlarından indi. Olay yerinden geçen 35 CDP 15 plakalı otomobilde bulunan Taşdelen (31) ve Turan Taşdelen (58) ile elektrikli scooter sürücüsü A.B.S. de kazazedelere yardım için durdu.

8918119.jpg

KAZA RAPORU TUTANLARIN ARASINA DALDI

Bu esnada arkalarından hızla gelen A.E. yönetimindeki 35 KA 8817 plakalı otomobil, kaza nedeniyle caddenin sol şeridinde bulunanların arasına daldı.

8918122.jpg

Can pazarının yaşandığı kazanın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olası başka kaza yaşanmaması için çevre güvenliğini sağlayıp, trafik akışını yönlendirdi.

8918123.jpg

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde ise maddi hasarlı kaza için yardıma gelen İsmail Taşdelen ile Turan Taşdelen'in yaşamını yitirdiği, A.K. (31), M.Ü. (22), G.Ü. (25), A.A., T.Ç., A.B.S. ve A.E.’nın yaralandığı belirlendi.

8918162.jpg

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere götürüldü. İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen'in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN