İstanbul'un 16 yıl önceki hali yürekleri dağladı! Şehir resmen istila edilmiş: Çok değil birkaç yılda...

Sosyal medyada paylaşılan bir video yürek burktu. İstanbul'un 2008 yılına ait görüntülerindeki sakin şehri görenler şimdiki hali için "Şehir resmen istila edilmiş" yorumlarında bulundu. İstanbul'un 16 yıl önceki yürekleri dağladı! Çok değil birkaç yılda...

Sosyal medyada paylaşılan bir video, İstanbul'un 16 yıl önceki görüntülerini yeniden gündeme getirdi. 2008 yılına ait olan görüntüler, İstanbul'un o dönemdeki sakin ve huzurlu atmosferini gözler önüne serdi.

Paylaşılan videoda, İstanbul'un 2008 yılındaki görüntüleri yer alıyor. O dönemde şehrin sokakları daha sakin, trafiğin daha az olduğu ve insanların daha huzurlu bir şekilde yaşadığı görülüyor. Ancak videonun altında yapılan yorumlar, günümüz İstanbul'u ile karşılaştırıldığında büyük bir değişimin yaşandığını ortaya koydu.

Görüntüler karşısında pek çok kişi, İstanbul'un son yıllarda yaşadığı hızlı nüfus artışı, yapılaşma ve trafik sorunları gibi problemlere dikkat çekti. "Şehir resmen istila edilmiş" yorumları, İstanbul'un geçmişten günümüze yaşadığı büyük değişimi ve bu değişimin getirdiği olumsuzlukları gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir