İstanbullu bayram edecek! %50 indirim müjdesi geldi: O yerlerde 31 Aralık’a kadar geçerli

İstanbullu bayram edecek! %50 indirim müjdesi geldi: O yerlerde 31 Aralık’a kadar geçerli

İstanbul’da yaşayanları yakından ilgilendiren %50 indirim müjdesi geldi. Hayat pahalılığının katlanarak arttığı kentte, o indirimler 31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli olacak. İşte detaylar…

İstanbul’da başlayan yeni kampanya ile İstanbulkart kullanıcıları, toplu taşımadan otoparka kadar çeşitli alanlarda %50 indirimden faydalanacak. İşte detaylar…

31 ARALIK’A KADAR GEÇERLİ OLACAK!

İstanbul’da geçerli olan kampanya kapsamında İSPARK P+D otoparklarına aracını park edenler, park ettikten sonra toplu taşımayla yolculuk yapmaları durumunda otopark ücretlerinde %50 indirim hakkı elde etmiş olacak.

Kampanyadan faydalan isteyenlerin İstanbulkart Mobil uygulamasından araçlarının plakasını tanımlatması gerekiyor. Aynı zaman, kullanıcıların otopark ödemesinden önce 24 saat içinde toplu taşıma kullanmış olması ve park edilen saatle otopark ödemesinin yapıldığı saat arasında 24 saatten fazla zaman geçmemesi gerekiyor.

istanbullu.jpg

İndirimli otoparklar ise Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi PD Açık Otoparkı, Feshane PD Açık Otoparkı, Merter Metro PD Açık Otoparkı gibi İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki otoparklarda geçerlidir. 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli olan indirim kapsamında, kullanıcıların İstanbulkart Mobil uygulamasında ya da İstanbulkart resmi web sitesinde bulunan profilden ayarlamalarını yapmaları, kampanyadan yararlanmak için plaka ekleme işlemi ve ticari elektronik iletişim izinlerinin kampanya süresi boyunca aktif olması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN