Günlük 3 bin TL kazanıyorlar! Emekçilerden yetkililere "bank" ricası

Günlük 3 bin TL kazanıyorlar! Emekçilerden yetkililere "bank" ricası

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte havaların ısınması ve yağışsız günlerin artması, Eskişehir'de hamalların da yüzünü güldürdü. Reşadiye Camii önünde kurulan Hamal Pazarı'nda işler arttı, hamalların günlük kazançları 3 bin lirayı aştı. Demirlerin üzerinde oturarak beklediklerini söyleyen emekçilerden yetkililere "bank" ricasında bulundu.

Eskişehir'de artan talepten memnun olan hamallar, ilerleyen günlerde yoğunluğun daha artmasını bekliyor. Müşterilere de seslenen hamallar, işçi ararken Reşadiye Camii önüne gelmelerini tavsiye etti. Günlük kazançlarının 3 bin TL'nin altına düşmediğini dile getiren emekçi vatandaşlar Hamal Pazarı’nda demirlerin üzerinde oturarak beklenin zor olduğunu belirtti.

Eskişehir’de hamallık yapan Mithat Gök, “İşler 10 numara, çok güzel. Vatandaşların evlerini taşımaları sebebiyle talepler yüksek. Her gün ortalama 2 iş alıyorum, günlük kazanıyorum. Günlük kazancım 3 bin liradan aşağı düşmüyor." dedi.

BANK TALEBİ

Yoğunluk artarken, hamallardan yetkililere de bir rica geldi. Yaklaşık 30 yıldır Hamal Pazarı'nda beklediklerini ve hala oturacak yeri olmadığını belirten hamallar, yetkililerden buraya bank konulmasını talep etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN