İki ilde çamurla karışık sağanak yağdı: Araçlar çamurla kaplandı

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Tekirdağ ve Edirne’nin Keşan ilçesinde yağmur ve toz taşınımı yaşamı olumsuz etkiledi. Yağan çamur araçların üzerini kapladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Afrika’daki toz bulutlarının Türkiye’ye yöneleceğini ve bu sebeple de yağışların çamur yağmuruna dönüşeceğini belirterek toz taşınımı uyarısında bulundu. Uyarının ardından bugün Tekirdağ ve Edirne’nin Keşan ilçesinde yağmurla birlikte çamur yağdı.

Tekirdağ’da sabah saatlerinde etkili olan hafif yağmur sonrası özellikle park halindeki araçların üzeri çamurla kaplandı. Bazı sürücüler kendi imkanlarıyla temizlik yaptı, bazıları ise araçlarını oto yıkamacılara götürdü.

r.jpeg

Taksi şoförü Süleyman Kezci, “Çamur yağmış, arabanın üstü komple camlar dahil çamur içindeydi. Sabah arabayı yıkadım tekrar yıkamak zorunda kaldım” dedi. Edirne’nin Keşan ilçesinde de araçlarının çamurla kaplandığını gören bazı sürücüler kendileri temizlerken bazıları da oto yıkamacılara götürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir