Darphane, para basacak personel arıyor! İş arayanlara kamu kurumundan sevindiren haber, son başvuru tarihine dikkat

Darphane, para basacak personel arıyor! İş arayanlara kamu kurumundan sevindiren haber, son başvuru tarihine dikkat

Darphane personel alımı için iş ilanı yayınladı. Kamu kurumu olan Darphane'de çeşitli pozisyonlarda kadrolar personel alımı yapılacak. İşte, Darphane personel alımı başvuru tarihleri...

Darphane Matbaası Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete'de yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular, İŞKUR internet sitesi üzerinden 22 -26 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak.

DARPHANE PERSONEL ALIMI HANGİ POZİSYONLARA YAPILIYOR?

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre; Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, 10 matbaa işçisi, 6 hadde işçisi, 3 dökümcü, 2 metal pres makinesi operatörü, 2 makine bakım onarım teknisyeni, 1 forklift operatörü ve 1 kaynakçı olmak üzere toplamda 25 kamu işçisi alacak.

DARPHANE PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak 22 Nisan-26 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak.

İşe alınacak adaylar, genel müdürlük tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav ile belirlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN