Google Fotoğraflar’ın yeni özelliği sızdı! Artık o özellik videolar için de kullanılacak: Tek tuşla halledebileceksiniz

Google Fotoğraflar’ın yeni özelliği sızdı! Artık o özellik videolar için de kullanılacak: Tek tuşla halledebileceksiniz

Google Fotoğraflar uygulaması yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Sızan bilgiler arasında uygulamanın yeni özelliği var. Artık o özellik videolar için de kullanılacak, tek tuşla halledebileceksiniz...

Google Fotoğraflar uygulaması kullanıcı deneyimlerini geliştirmek için yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Google Fotoğraflar, fotoğrafları otomatik olarak düzenleme özelliğini videolar için de sunmaya hazırlanıyor.

‘VİDEOYU GELİŞTİR’ ÖZELLİĞİ GELİYOR

Hizmetin beta sürümlerinden birinde "Videoyu Geliştir" düğmesi keşfedildi. Bu yeni özellik, videoları hızlı bir şekilde düzenlemenize olanak tanıyacak ve parlaklık, renk dengesi, kontrast ve doygunluk gibi faktörleri otomatik olarak optimize edecek. Yapay zeka teknolojisini kullanan bu özellik, fotoğraflarda olduğu gibi videoların çeşitli yönlerini otomatik olarak iyileştirecek.

resim-2024-05-06-222608658.png

Sızan bilgilere göre, video işleme Google'ın sunucularında değil, doğrudan kullanıcının cihazında gerçekleşecek. Bu durum, düzenleme için gereken süreyi artırabilir. Ayrıca, düzenleyici arayüzünde yeni bir düğme görünecek ve iyileştirilmiş videolar, fotoğraflarda olduğu gibi kopya olarak kaydedilebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN