Apple bu kez zam ile değil, indirim ile gündemde! 10. nesil iPad'de büyük indirim

Apple bu kez zam ile değil, indirim ile gündemde! 10. nesil iPad'de büyük indirim

Apple bu kez zam ile değil, indirim ile gündemde! 10. nesil iPad fiyatlarında görülmemiş indirim yapıldı! İşte ayrıntılar...

Apple, bugün düzenlediği Let Loose etkinliğinde 11 ve 13 inç iPad Air ve iPad Pro modellerini tanıttı. Ayrıca, yeni aksesuarlar da duyuruldu. Ancak etkinlik sonrası beklenen zam yerine, Apple 10. nesil iPad için indirim uyguladı. İşte detaylar...

Apple'ın özel etkinliğinde tanıtılan yeni nesil iPad modelleri ve aksesuarlar büyük ilgi gördü. Ancak Türkiye fiyatlarında genellikle lansman sonrası bir zam beklenirken, Apple bu sefer sürpriz bir şekilde 10. nesil iPad modelleri için indirim uyguladı.

15.999 TL'YE KADAR DÜŞTÜ

10.nesil iPad'in tasarımı ortaya çıktı

Eski fiyatlarıyla 19.439 TL ve 25.379 TL olan 64 GB ve 256 GB'lık 10. nesil iPad modelleri, indirim sonrası sırasıyla 15.999 TL ve 22.499 TL'ye satışa sunuldu.

Yapılan indirimle birlikte, kullanıcılar için 10. nesil iPad'e erişim daha uygun hale geldi. Ancak fiyatlar haricinde tablette herhangi bir yenilik bulunmuyor.

10. nesil iPad'in özelliklerine bakacak olursak, 10.9 inç Liquid Retina ekran, A14 Bionic işlemci, 12 Megapiksel arka kamera, 12 Megapiksel ön kamera gibi özelliklerle donatılmış durumda. USB-C bağlantı, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 gibi bağlantı özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Ayrıca, Apple Pencil 1. nesil ile uyumlu olan tablette, yan tarafa konumlandırılmış Touch ID güvenlik özelliği de bulunuyor. 64 GB ve 256 GB depolama seçenekleri sunulan iPad, 477 gram ağırlığında ve kutu içeriğinde USB-C şarj ve veri kablosu ile 20W USB-C adaptör yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN