Ziraat Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu! 34 yıl sonra ilk kez...

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu! 34 yıl sonra ilk kez...

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu. Kupada 34 yıl aradan sonra bir ilk yaşandı. Türkiye Kupası'nın ne zaman nerede oynanacağının kısa süre içerisinde TFF tarafından resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu. Evinde 3-2 mağlup ettiği Fatih Karagümrük'ün İstanbul'da konuğu olan Trabzonspor, kırmızı-siyahlı rakibini 4-0 geçerek finale yükseldi.

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor, yarı finalde konuk olduğu Fatih Karagümrük'ü 4-0 geçerek Ankaragücü'nü eleyen Beşiktaş'ın finaldeki rakibi oldu.

İki ezeli rakip son olarak 1989-90 sezonunda Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelmiş ve siyah-beyazlı ekip, bordo-mavili rakibini 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmıştı. Öte yandan Beşiktaş kupada 10 kez mutlu sona ulaşırken bordo-mavili takım ise 9 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Her iki takımda 6'şar kez finalde kaybetti.

Türkiye Kupası finalinin ne zaman nerede oynanacağının kısa süre içerisinde TFF tarafından resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN