TFF'den Süper Lig kararı: Tüm maçlar aynı saatte

TFF'den Süper Lig kararı: Tüm maçlar aynı saatte

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 36. haftasındaki tüm maçların 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da eş zamanlı olarak başlayacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında gerçekleşecek olan futbol karşılaşmalarının tamamının 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da eş zamanlı olarak başlayacağını açıkladı. Bu karar, ligdeki rekabetin şeffaflığını korumak ve tüm takımlar için eşit şartlar sağlamak amacıyla alındı.

Süper Lig'in 36'ncı haftası, heyecanla beklenen bir dizi maçı beraberinde getiriyor. Fenerbahçe evinde Kayserispor'u ağırlayacakken, Trabzonspor kendi sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray ise Fatih Karagümrük deplasmanında mücadele edecek. Konyaspor'un evinde Samsunspor'u konuk edeceği maç da dikkat çeken diğer karşılaşmalardan.

Adana Demirspor, Gaziantep FK ile kendi evinde karşılaşacak. Sivasspor, Başakşehir FK ile kritik bir maça çıkarken, Kasımpaşa Antalyaspor'u ağırlayacak. Alanyaspor'un Beşiktaş ile, Hatayspor'un ise MKE Ankaragücü ile yapacağı maçlar da futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Haftanın diğer maçında Pendikspor, Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN