Hasan Arat özel jetini Almanya'ya uçurdu! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu. Genç hocanın imzası an meselesi...

Hasan Arat özel jetini Almanya'ya uçurdu! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu. Genç hocanın imzası an meselesi...

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı sürüyor. Portekizli hoca Fernando Santos'tan istediği verimi alamayan siyah-beyazlı ekip sonunda sürpriz bir isimle anlaştı. Başkan Hasan Arat özel jetini Almanya'ya uçurdu. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu. 35 yaşındaki hocanın imzası an meselesi...

Bu sezon Süper Lig'de istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Beşiktaş, gelecek sezon için çalışmalara başladı. Sezon başından bu yana Burak Yılmaz, Fernando Santos gibi isimlerle ayrılık yaşayan siyah-beyazlılar sonunda aradığı hocayı buldu. Hasan Arat özel jetini Almanya'ya uçurdu! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu. Yıldız hocanın imzası an meselesi.

Trendyol Süper Lig’in 32.haftasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırmıştı. Şuana kadar bir isimle anlaşamayan siyah-beyazlı yönetim sürpriz bir isim için Avrupa'ya gitti. Daha önce teknik direktör ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Hasan Arat, “Yerli ve yabancı alternatiflerimiz var. Uyum sağlayıp sağlayamayacaklarına bakıyoruz. Kırılgan bir dönemdeyiz ve hassas davranacağımızı bilmenizi istiyorum. Kupayı kazandıktan sonra bazı şeyleri paylaşacağım. Yerli ve yabancı hoca ihtimali %50-%50” demişti.

HASAN ARAT ÖZEL JETİYLE ALMANYA'YA UÇTU! GENÇ HOCA GETİRİLİYOR

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Beşiktaş, Borussia Dortmund takımında yardımcı teknik direktör olarak görev yapan Nuri Şahin için harekete geçti. Hasan Arat yönetiminin Nuri Şahin ve Borussia Dortmund ile gerçekleştirilen temasta genç teknik direktörün durumunu sorduğu kaydedildi.

yeni-proje-2024-04-25t133458-647.jpg

GELEN TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Nuru Şahin'in ise bu teklife sıcak baktığı hatta Beşiktaş üzerinde çalışmalar yaptığı öğrenildi. Antalyaspor’un başında 92 maça çıkan Nuri Şahin, takımıyla 38 galibiyet, 23 beraberlik ve 31 yenilgi yaşadı.

yeni-proje-2024-04-25t133353-131.jpg

35 yaşındaki teknik adam, 1.49 maç başına puan ortalaması yakaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN