Galatasaray'a 50 milyon euroluk orta saha! 16 yıl sonra ilk kez: Aslan bombayı patlatıyor!

Galatasaray'a 50 milyon euroluk orta saha! 16 yıl sonra ilk kez: Aslan bombayı patlatıyor!

Yeni sezonda Devler Ligi'nde gruptan çıkmayı hedefleyen Galatasaray, takviye operasyonuna başladı. Aslan, gözünü İngiltere'ye dikti. Sarı-kırmızılı ekip, 50 milyon euroluk yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde şampiyonluğa yürüyen Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü 50 milyon euroluk orta sahaya dikti.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, sezonun bitimine sayılı günler kala takviye operasyonuna başladı. Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar verim alamayan sarı-kırmızılı takım, 50 milyon euroluk orta sahanın transferi için çalışmalara başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, geçen sezon yaz transfer döneminde de transfer listesinde yer alan Ganalı orta saha oyuncusu Thomas Partey'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Ganalı oyuncunun sözleşmesinin gelecek sezon sona erecek olmasını fırsata çevirmeyi amaçlayan sarıı-kırmızılı ekip, güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmayı hedefliyor.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bir transfer çalımı daha! Görüşmeler başladı | Goal.com Türkçe

Bu sezon Arsenal forması altında 14 karşılaşmada görev alan yıldız orta saha oyuncusu, takımı adına skor katkısı sunamadı.

30 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 50 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Ganalı yıldız, sezon sonunda Galatasaray'a imza atması halinde 16 yıl aradan sonra sarı-kırmızılı ekibe transfer olan ilk Ganalı futbolcu olarak tarihe geçecek.

Son olarak Ahmed Barusso 2007-2008 sezonunda kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı terletmiş ve Galatasaray, Barusso'nun takımdan ayrıldığı tarih olan 2008 yazından bu yana kadrosuna herhangi bir Ganalı oyuncu takviyesi yapmamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN