Erden Timur Becao'nun 'kankasını' transfer ediyor! Almanya 2'den bir bomba daha

Erden Timur Becao'nun 'kankasını' transfer ediyor! Almanya 2'den bir bomba daha

Sacha Boey gittikten sonra geçici olarak Aurier'i transfer etmesine rağmen Fildişili oyuncudan beklenen verimi henüz alamayan Galatasaray yönetimi tıpkı Köhn'de olduğu gibi Almanya 2.Lig'den yeni bir sağ bek buldu. İşte Sarı Kırmızılı kulüpte yaşanan sıcak gelişmeler...

Trendyol Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde bulunan Galatasaray şampiyonluk için geri sayıma geçti. Sarı-Kırmızılılar gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sacha Boey'i rekor bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray sağ beke yine genç bir Fransız yıldızı transfer etmenin planlarını yapıyor.

AURİER ALANYASPOR MAÇINDA SINIFTA KALMIŞTI

Sacha Boey'i 30 milyon euro ve 5 milyon euroluk ulaşılabilir bonuslarla toplamda 35 milyon euroya Bayern Münih'e gönderen Galatasaray, Fransız oyuncunun boşluğunu Fildişi Sahilli Serge Aurier ile doldurmuştu. Fildişi Sahili ile Afrika Kupası'nı kazanan ve turnuvada sakatlanarak Galatasaray'a katılan Aurier sadece Alanyaspor deplasmanında 45 dakika sahada kalabildi. Yaşadığı sakatlık ve performansı sebebiyle sezon sonunda Aurier ile yollar ayrılacak. Tecrübeli oyuncuyla sezon sonuna kadar anlaşma sağlanmıştı.

gleayunxaaan993.jpg

KAAN AYHAN BÜYÜK FEDAKARLIK YAPIYOR

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'la birlikte bu sezonun jokerleri arasında yer alan Kaan Ayhan, Okan Buruk tarafından savunmanın sağında tercih ediliyor. Sakatlığı olmasına rağmen büyük fedakarlıkla sahada yer alan Kaan Ayhan'ın sezon sonunda ameliyat olacağı ve bu sebeple EURO 2024'te yer alamayacağı ifade edildi. Aurier'in de ayrılmasıyla Galatasaray'ın sağ bek rotasyonunda sadece Ali Turap Bülbül kalmış olacak.

GALATASARAY SOPPY'İ GÜNDEMİNE ALDI

Galatasaray, yeni Sacha Boey'unu İtalya'da buldu... Fransız yıldızı 35 milyon euro'ya Bayern Münih'e satan sarı-kırmızılılar, Atalanta'dan Brandon Soppy'yi listesine ekledi. Kiralık olarak Schalke 04 forması giyen 22 yaşındaki oyuncu, Boey gibi Fransa'da Rennes altyapısında yetişti.

f3bg4qqa0aiihoz.jpg

Udinese'ye transfer olan genç sağ bek, ardından 9 milyon euro'ya Atalanta'nın yolunu tuttu. Beklenen patlamayı yapamayarak Torino ve Schalke'ye kiralanan Soppy için Atalanta'yla temasa geçileceği öğrenildi. Genç oyuncunun 2026'ya kadar kontratı bulunuyor.

ATALANTA'YA GERİ DÖNECEK

Schalke 04 ile Bundesliga 2'de beklenen süreleri bulamayan Brandon Soppy, toplamda 9 maçta 431 dakika süre alabildi. Kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle Atalanta'ya dönmesi beklenen Fransız oyuncunun Transfermarkt verilerine göre 3 milyon euroluk piyasa değeri bulunuyor.

UDİNESE'DE STOPER BECAO SOL BEK SOPPY'Dİ

Fransa Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde 34 kez forma giyen Soppy kariyerindeki sıçramayı henüz gerçekleştiremedi. Daha önce Serie A ekiplerinden Udinese'de oynayan Soppy, Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Becao ve Tolgay Arslan'la birlikte form giydi.

02f8c158d3a5c5f6242a80990caaee45-68814-oooz0000.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN