Devler Ligi'nde finalin adı belli oldu: Real Madrid, Bayern Münih'i eledi

Devler Ligi'nde finalin adı belli oldu: Real Madrid, Bayern Münih'i eledi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı sona erdi. Real Madrid, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşe imza atarak Bayern Münih'i eledi ve finale yükseldi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı sona erdi. Santiago Barnebau Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı maçta Real Madrid ile Bayern Münih kozlarını paylaştı.

Resim

Gecenin merakla beklenen maçı büyük heyecana sahne oldu. İlk yarı golsüz eşitlikle sona ererken; ikinci yarıda izleyiciler futbola doydu. İkinci yarının başlamasıyla birlikte kalesinde üst üste pozisyonlar gören Bayern Münih, 68. dakikada sürpriz şekilde öne geçti. Kane'in pasında topla buluşan Alphonso Davies, sol çaprazdan nefis bir gole imza attı.

Real Madrid, dakikalar ilerledikçe baskısını artırdı. Maçın son bölümü ise nefesleri kesti. Oyuna sonradan dahil olan Joselu, 88. dakikada skorda dengeyi sağladı. Yıldız golcü, 90+1. dakikada bir kez daha sahne alarak Real Madrid'i öne geçirdi.

Real Madrid, 2-2'nin rövanşında Bayern Münih'i 2-1 mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi. Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında oynanacak dev finale, tarihi Wembley Stadyumu ev sahipliği yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN