Caner Erkin'den Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! "Öyle bir şey yok..."

Caner Erkin'den Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! "Öyle bir şey yok..."

Eyüpspor formasını terleten Caner Erkin, Fenerbahçeli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı. Tecrübeli savunma oyuncusunun açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğu garantileyen Eyüpspor'un tecrübeli ismi Caner Erkin, Fenerbahçeli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı. Tecrübeli savunma oyuncusunun açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

7 sezon boyunca Fenerbahçe formasını terleten 35 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Az Önce Konuştum' programına konuk olarak Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Işık'ın 'Hagi mi Alex mi?' sorusunu 'Hagi' diyerek yanıtlayan Caner Erkin, Işık'ın 'Fenerliler kızacak ama şimdi sana' demesi üzerine 'Yo öyle bir şey yok. Bu gerçeği' diye konuştu.

Sosyal medyadaki sarı-lacivertli taraftarlar Caner Erkin'in bu açıklamalarına tepki gösterirken tecrübeli savunma oyuncusunun açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN