Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Kartal yeni hocasını İngiltere'de buldu: Jurgen Klopp detayı...

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Kartal yeni hocasını İngiltere'de buldu: Jurgen Klopp detayı...

Tarihinin en başarısız dönemlerinden birini yaşayan Beşiktaş, Santos ile yaşanan ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarına başladı. Kartal, gözünü İngiltere'ye dikti.

Geçen hafta iç sahada alınan Samsunspor beraberliği sonrasında Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik adam arayışlarına vakit kaybetmeden başladı. Yeni sezona yeni teknik adamıyla girmeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, yeni hocasını İngiltere'de buldu.

Tarihinin en başarısız dönemlerinden birini yaşayan Beşiktaş, bir kez daha teknik adam arayışlarına başladı. Ocak ayında sözleşme imzaladığı Fernando Santos ile ayrılık yaşayan siyah-beyazlı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Sözcü'nün İngiliz basınından aktardığına göre; Beşiktaş, sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacak olan Jurgen Klopp'un yardımcısı Pep Lijnders'ı gündemine aldı.

10 yıldır Klopp ile çalışan Pep Lijnders, yeni sezonda birinci adam olma kararı aldı. Bu kararını İngiliz ekibine ve Klopp'a ileten Lijnders, birçok Avrupa ekibinin gündemine geldi. Bu takımlardan biri de Beşiktaş oldu.

Siyah-beyazlı ekibin, teknik direktör olma kararı alan Hollandalı antrenör için nabız yokladığı ve şartların uygun olması halinde görüşmelerin başlayacağı öne sürüldü. Siyah-beyazlı ekibi sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe çalıştıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN