Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Hasan Arat imzayı attırdı sonunda. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Hasan Arat imzayı attırdı sonunda. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Bu sezon birçok hoca ile anlaşıp yolları ayıran Beşiktaş'ta en son olarak Portekizli hoca Fernando Santos ile yolları ayırmıştı. Ayrılığın ardından gelecek sezon için teknik direktör arayışına giren siyah-beyazlı ekipte sıcak dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Başkan Hasan Arat imzayı attırdı sonunda. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Beşiktaş'ta hoca arayışı devam ediyor. Bu sezon Burak Yılmaz ve Fernando Santos gibi isimlerle anlaşıp sonradan yolları ayıran siyah-beyazlı ekipte teknik direktör serüveni devam etmekte. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana soktu. Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Hasan Arat imzayı attırdı sonunda. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ HOCASI BELLİ OLDU! HASAN ARAT İMZAYI ATTIRDI

Akşam'da yer alan habere göre, gelecek sezonun teknik direktör çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a, Alman teknik direktör Edin Terzic'den olumlu cevap geldi. Başkan Hasan Arat, Almanya'ya gitmişti. Birkaç gün boyunca Almanya'da temaslarda bulunan Arat, İstanbul dönüşünde yaptığı açıklamada, "Yerli, yabancı herkesle görüşüyoruz. Beşiktaş'ın ihtiyacı olan herkesle görüşüp bize projelerini sunmalarını isteyeceğiz. Beşiktaş değişikliğe gitmek zorunda. Bu da teknik direktörün bize vizyon koymasıyla ilgili. Hedefimize koşarken yapmamız gereken çok iş var. Ciddi bir yapılanma içine gireceğiz. Bütün alternatifleri yan yana koyup değerlendireceğiz. Herkes üzerine düşeni bu aşamada yapıyor. Dortmund'da çalışmalarımızı yaptık. Doğru bir karar verme konusunda hazırlıklar yapıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

yeni-proje-2024-05-05t135325-262.jpg

TARAFTARLAR ÇILDIRACAK: ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yeni sezona yeni teknik direktörüyle başlamak için çalışmada bulunan Beşiktaş'ta, Dortmund'un hocası Edin Terzic gündeme gelmişti. Daha önce Beşiktaş'ta Slaven Bilic'in yardımcısı olarak görev yapan Terzic'le yapılan temaslardan olumlu dönüş alındığı ortaya çıktı.

yeni-proje-2024-05-05t135311-964.jpg

Borussia Dortmund'un başında 92 resmi maça çıkan Edin Terzic bu karşılaşmalarda 53 galibiyet, 20 beraberlik ve 19 mağlubiyet alırken maç başına 1.95 puan ortalaması tutturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN