Beşiktaş'a inanılmaz transfer tavsiyesi: Ben Hasan Arat'ın yerinde olsam Mertens'i alırdım

Beşiktaş'a inanılmaz transfer tavsiyesi: Ben Hasan Arat'ın yerinde olsam Mertens'i alırdım

Galatasaray-Pendikspor maçının ardından BTV kanalında yaptığı değerlendirmelerle büyük dikkat çeken Ümit Özat, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a transfer tavsiyesinde bulunarak 'Sarı Kırmızılı yıldızın sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi sona eriyor, ben Arat'ın yerinde olsam bu futbolcuyu transfer ederdim' sözleri bir hayli ilgi uyandırdı.

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, can havlindeki Pendikspor'u İcardi, Abdülkerim Bardakcı, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 4-1 yendi. 90 dakikanın ardından Ümit Özat BTV kanalında çok önemli değerlendirmelerde bulunurken, eski milli futbolcunun Mertens sözleri ise bir hayli dikkat çekti.

İşte Ümit Özat'ın o yorumları...

BEŞİKTAŞ YA DA TRABZONSPOR MERTENS'İ TRANSFER ETMELİ

İlk yarı 0-0 bitseydi Ziyech dışarıdaydı. Geçen sezon Mata bir maçta 2 gol attı sahada kaldı. Barış Alper'in çok iyi oynadığını düşünmüyorum. Galatasaray ilk 35 dakikada iyi değildi. Mertens devre arasında Belçika'da kulüp bakıyordu kendisine, şimdi Galatasaray'da oynamak istediğini söylüyor. Mertens 1,5 milyon euro maaşa kalmalı. Galatasaray'da hafta içinde imza töreni düzenlendi Mertens de o törende olmalıydı, bence Mertens'in gururunu kırdılar. Ben Trabzonspor'un Beşiktaş'ın yerinde olsam Mertens'e gider teklif yapar alırım.

(Geçtiğimiz günlerde İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Mertens yavaşladığım için Napoli'den ayrıldım demişti. Belçikalı 10 numaranın 2017'deki piyasa değeri 32 milyon euro'ydu.)

gltrwuoxsaaw-hx.jpg

KEREM AKTÜRKOĞLU BİR AN ÖNCE TOPARLANMALI

Zaha'nın, Mertens'i görüp örnek alması lazım. Mertens yedek kalınca bir sıkıntı yok Zaha kalınca havası bin 500. Zaha, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, bu tip oyuncular ben girmiyorum diye trip yaparlarsa bu şampiyonluk yolunda Galatasaray'a büyük zarar verirler. Tete mesela, o da yedek kalıyor ama hiç küsmüyor, bırakmıyor. Kerem Aktürkoğlu'nun bir sorunu varsa bunu yönetimle hocasıyla konuşup çözmeli. Kerem Aktürkoğlu şu anda bu takımın kaptanlarından, eğer bu takım şampiyon olmazsa oklar kendisine çevrilecek.

gltzgyywsaam8wz.jpg

Abdülkerim Bardakcı harika bir gelişim gösterdi, eğer Abdülkerim Bardakcı Fenerbahçe'ye transfer olup Jorge Jesus'la oynasaydı o da Samet Akaydin gibi olabilirdi.

FENERBAHÇE'NİN HATALARI OKAN BURUK'U BAŞARILI YAPTI

Tete, Zaha, Ndombele, Angelino, Vinicius gibi futbolcuları alıp hala Fenerbahçe'nin 2 puan önündeyse Okan Buruk bunun yarısını Fenerbahçe'nin başarısızlığına sayarım. Okan Buruk'un sezon başı ve devre arasında yaptığı transferler başarısız, bir tane doğru transferin yok, buna rağmen başarılıysan Fenerbahçe'nin senden daha fazla hata yapmasıdır.

gltdrroxwaa3i2i.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN