Beşiktaş yeni golcüsünü Fransa'da buldu! Kartal'dan tarihi transfer hamlesi: 10 yıl sonra ilk kez...

Beşiktaş yeni golcüsünü Fransa'da buldu! Kartal'dan tarihi transfer hamlesi: 10 yıl sonra ilk kez...

Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye operasyonuna başlayan Beşiktaş, gözünü Fransa'ya dikti. Kartal, transferde 10 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Bu akşam Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında evinde Ankaragücü'nü konuk edecek Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gidecek siyah-beyazlı ekip, gözünü Fransa'ya dikti. Kartal, transferde 10 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan siyah-beyazlı ekip, yeni sezonda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor. Sezon sonunda Cenk Tosun ve Aboubakar ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, transferde 10 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için kolları sıvadı.

Fotomaç'ın haberine göre; Yeni sezonda önceliği golcü takviyesine veren Beşiktaş, Fransız ekibi Montpellier forması giyen 24 yaşındaki golcü oyuncu Akor Adams'ı kadrosuna katmak istiyor.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 24 yaşındaki Nijeryalı golcü, bu sezon Fransız ekibinin forması altında 31 karşılaşmada görev alırken 10 gol 2 asiste imza attı. Kartal Nijeryalı golcüyü kadrosuna katması halinde 11 yıl aradan sonra ilk kez kadrosuna bir Nijeryalı futbolcu katmış olacak.

Siyah-beyazlı ekip son olarak 2013 yılının Temmuz ayında Michael Eneramo'yu kadrosuna katmış ve 2014 yılının Ocak ayında Nijeryalı golcü ile yollarını ayırmıştı. Nijerya basını: ''Beşiktaş'ın o transferi yapma şansı sıfır..'' - Duhuliye

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN