Aziz Yıldırım'dan adaylık açıklaması

Aziz Yıldırım'dan adaylık açıklaması

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de başkanlığa aday olacağı yönündeki söylentileri yalanladı. Yıldırım, hakkında çıkan asılsız haberlerin kamuoyunu manipüle ettiğini belirterek, bir planlama yaparsa bunu bizzat açıklayacağını ifade etti.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, son dönemde hakkında çıkan, tekrar başkanlık için aday olacağı yönündeki iddiaları yalanladı. Ali Koç'un Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığından aday olmayacağını açıklamasının ardından Yıldırım'ın aday olacağına dair söylentiler ortaya çıkmıştı.

Yıldırım yaptığı açıklamada, medyada yer alan bu iddiaların asılsız olduğunu ve kendisinin böyle bir planı olmadığını belirtti. "Son günlerde, şahsımla ilgili yazılı ve görsel basında birçok asılsız haberler ve yorumlar yer almakta, kamuoyu manipüle edilmektedir," diyen Yıldırım, herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursa bunu bizzat kamuoyuyla paylaşacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN