'Anti Fenerbahçe' lobisi Ali Koç'tan Suudi Arabistan ve Süper Kupa'nın intikamını aldı

'Anti Fenerbahçe' lobisi Ali Koç'tan Suudi Arabistan ve Süper Kupa'nın intikamını aldı

Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra 'Derin Futbol' programında yaptığı değerlendirmelerle yine gündem yaratan Ahmet Çakar, 'Anti Fenerbahçe' lobisinin Ali Koç'a operasyon çektiğini ve bazı karanlık ellerin Sarı Lacivertli camiadan Suudi Arabistan ve Süper Kupa'nın öcünü aldığını belirtti.

Süper Lig'in 33. haftasında önce Fred ardından İrfan Can Kahveci'nin golleriyle öne geçmesine rağmen sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Fenerbahçe'de moraller oldukça bozuk. 90 dakikanın ardından Derin Futbol programında çok önemli açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, Ali Koç'a operasyon yapıldığını söylerken, ünlü yorumcunun 'Manaj'a verilen penaltı kesinlikle hatalı bir karardır' ifadeleri oldukça dikkat çekti. İşte Çakar'ın o açıklamaları...

MANAJ'A VERİLEN PENALTI PENALTI DEĞİL

Sivas'ta Fenerbahçe futbol takımı bilerek istenerek hakemler tarafından ve onların iplerini tuttuğu zihniyet ki ben buna kabaca 'anti Fenerbahçe lobisi' diyorum, bunlar Fenerbahçe'yi resmen katletmiştir. VAR konuşmaları çıktığında takke düşecek kel görünecek. Alman hakemle Cihan Aydın arasında mutlaka bir konuşma oldu. Manaj'a verilen penaltı kesinlikle penaltı değil. Djiku'nun arkadan bir müdahalesi var fakat hakem o müdahaleye penaltı vermedi, eğer Djiku'nun hareketine verilseydi sarı da verilirdi. Livakovic'in müdahalesi ise penaltı için yetmez! Alman hakem Benjamin Brandt, Djiku'nun müdahalesi için penaltı verseydi sarı ya da kırmızı kart ver derdi. VAR kayıtlarında hepsi çıkacak.

ALİ KOÇ'TAN İNTİKAM ALDILAR

Sonuçta allem kallem yapıldı anti Fenerbahçe olarak isim taktığım o kirli eller, o mafyatik tipler Fenerbahçe'yi şampiyonluktan etti. Ali Koç'a buradan sesleniyorum, Fenerbahçe bilerek istenerek alenen katledilmiştir. Yabancı hakem yabancı hakem dediler Almanya'da ne idiği belirsiz bir hakem getirdiler. Ali Koç'u devre dışı bıraktılar, Suudi Arabistan'ın intikamını aldılar, Süper Kupa'nın intikamını aldılar, bunu kabul etmem mümkün değil, yani aslanı kediye boğdurdular.

depophotos-18258766.jpg

Dursun Özbek ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Riva'da görüştüler, bu görüşmeden sonra yabancı hakemlere acaba bir mesaj mı verildi? Böyle bir görüşme sonrası dedikodunun, lafın sözün çıkacağını bilmiyor muydunuz? Siz 30 milyonun kul hakkını yediniz, size kafa tuttu diye Ali Koç'u imha ettiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN