Zeren Ertaş'ın ölümünde tutuklu sayısı artıyor: Firmanın mühendisine kelepçe

Zeren Ertaş'ın ölümünde tutuklu sayısı artıyor: Firmanın mühendisine kelepçe

Aydın'da KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda ihmal sonucu asansörün düşmesi nedeniyle hayatını kaybeden Zeren Ertaş'ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 3'e yükseldi. Savcılık tarafından derinleştirilen soruşturmada asansör firmasının mühendisi R.H.A çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan soruşturma çerçevesinde aranan bir kişinin Ankara'da gözaltına alındığı ve Aydın'a getirileceği öğrenildi.

Aydın’ın Efeler ilçesi Işıklı Mahallesi Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda ihmal sonucu asansörün düşmesi nedeniyle 22 yaşındaki Zeren Ertaş hayatını kaybetti. Zeren'in vefatı ülke genelinde protestolarla yankı uyandırırken asansör firması yetkilisi M.B. ile firma sahibi H.T. tutuklandı.

Olaya ilişkin bir kişinin daha tutuklanması sonrası tutuklu sayısı 3'e yükseldi.

8146596.jpg

FİRMANIN MÜHENDİSİNE KELEPÇE

Savcılık tarafından derinleştirilen soruşturma sonrasında firmanın mühendisi R.H.A. da yakalanarak, gözaltına alındı. Savcılık sorgulamasının ardından R.H.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

8146595.jpg

Soruşturma çerçevesinde arandığı öğrenilen bir kişinin de Ankara’da gözaltına alındığı ve Aydın’a getirileceği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN