Yoğun yağışlar hayatı felç etti! Niğde-Kayseri yolu trafiğe kapatıldı

Ülke genelindeki yoğun yağışlar devam ediyor. Niğde'de etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Niğde-Kayseri yolu trafiğe kapatıldı. Sular altında kalan bir TIR'ın içindeki vatandaşlar mahsur kaldı.

Niğde’de yoğun yağış sele neden oldu. Yollar göle dönünce Niğde-Kayseri yolu trafiğe kapatıldı.

Niğde'nin Sazlıca, Orhanlı, Karatlı beldelerinde ve birçok köyde tarım arazileri zarar gördü. Niğde merkezde ise Niğde'den Kayseri istikametine giden yol selden dolayı trafiğe kapandı. Yolda trafik ekipleri önlemler alırken sürücüler zor anlar yaşadı. Niğde'de etkisini sürdüren şiddetli yağmurun neden olduğu sel, Sazlıca beldesinde bahçe duvarlarının yıkılmasına neden oldu.

1655216595671-ab-1-e-463-e-3-be-7-4-de-3-9632-01-c-634106-ece-w.jpg

VATANDAŞLAR KURTARILMAYI BEKLEDİ

Ereğli-Zengen yolu üzerinde bir TIR sular altında kaldı. Aracın içindeki vatandaşlar, TIR’ın üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Vatandaşları kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN