Yine bir kadın balkondan 'düştü': Evden tartışma sesleri geliyordu

Yine bir kadın balkondan 'düştü': Evden tartışma sesleri geliyordu

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, 6 katlı bir apartmanın 3’üncü katından düşen 18 yaşındaki Funda ağır yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çevredekilerin ise Funda düşmeden önce ‘Evden yüksek sesli tartışmalar ve bağırışlar geliyordu’ iddiası polisi şüpheli ölüm olabileceğine dair harekete geçirdi.

Olay, saat 16.30 sıralarında İbni Selim Mahallesi Fazıl Boyner Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan 6 katlı bir apartmanın 3'üncü katında ailesiyle birlikte yaşayan Funda Coşkun, henüz bilinmeyen bir nedenle evlerinin balkonundan düşerek ağır yaralandı.

BALKONDAN DÜŞÜP HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından genç kız, Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan Coşkun, daha sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan Coşkun, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

OLAYDAN ÖNCE EVDE YÜKSEK SESLE TARTIŞMA İDDİASI

Çevre sakinlerinin Funda düşmeden önce evden yüksek sesle tartışmalar ve bağırışlar duyduklarını söyledikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN