Yılbaşı kutlamasında sevgilisinin eski erkek arkadaşını bıçakladı!

Yılbaşı kutlamasında sevgilisinin eski erkek arkadaşını bıçakladı!

Edirne'de yılbaşı kutlaması sırasında sevgilisinin eski erkek arkadaşı Y.K. ve araya giren K.D.'yi bıçaklayarak yaralayan Oğuzhan Kurt, yakalanarak, tutuklandı. Y.K.'nin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Edirne'de, yılbaşı gecesi bir gece kulübünde meydana gelen olayda; E.Y.A. (23), sevgilisi Oğuzhan Kurt (22) ile gittiği yılbaşı kutlamasında eski erkek arkadaşı Y.K. ile karşılaştı. Oğuzhan Kurt ile Y.K. (27) arasında çıkan tartışma, gece kulübü dışına taştı. Kurt, Y.K.'yı göğüs ve sağ kasığından bıçakladı, kavgayı ayırmaya çalışan K.D. ise elinden yaralandı.

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Y.K. ve K.D., sağlık ekiplerince Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Y.K.'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Öte yandan polis ekiplerince yakalanan Oğuzhan Kurt, işlemleri sonrası tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN