Uyumak için girdiği TIR'da ölü bulundu

Uyumak için girdiği TIR'da ölü bulundu

Sivas'ta 61 yaşındaki TIR şoförü Cafer Demir, uyumak için girdiği TIR'da ölü bulundu. Mobilya yüklemesi için Demir'i uyandırmak isteyen fabrika çalışanları TIR şoförünün cansız bedeniyle karşılaştı. Demir'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde durulurken cenazesi otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Mobilya nakliyesi için dün Mersin'den Sivas'a gelen 61 yaşındaki TIR şoförü Cafer Demir, akşam saatlerinde kullandığı TIR'ı fabrikanın önüne park ederek dinlenmeye çekildi.

8638618.jpg

KULLANDIĞI TIR'DA HAYATINI KAYBETTİ

Yükleme için sabah saat 09.00 sıralarında TIR'ın içinde uyuyan Demir'i uyandırmak isteyen fabrika çalışanları, Demir'in cansız bedeniyle karşılaşınca polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

8638619.jpg

Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, TIR'ın camını kırarak kapıyı açtı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Cafer Demir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Demir'in cenazesi otopsi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

8638616.jpg

KALP KRİZİ İHTİMALİ

Cafer Demir'in kalp krizi geçirip hayatını kaybettiği üzerinde durulurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN