Ünye'de dehşet! Otele silahlı saldırı düzenlendi, dört yaralı!

Ünye'de dehşet! Otele silahlı saldırı düzenlendi, dört yaralı!

Ünye'de bulunan bir otelde önce otopark meselesi nedeniyle çıkan tartışmada 4 kişi yaralandı. Olayın bir gece sonrası, kimliği belirsiz iki kişi tarafından otele silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıda yaralanan olmazken, saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı.

Ünye'de bulunan bir otelde, otopark meselesi nedeniyle başlayan bir tartışma sonucu dört kişi yaralandı. Bu olayın ardından bir gece sonra, motosiklet üzerinde ve kimlikleri belirsiz kask takan iki şahıs tarafından otele silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Saldırıda yaralanan olmazken, saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayla ilgili olarak Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından incelemeler yapıldı ve soruşturma başlatıldı.

İlk tartışmada iki kişi silahla, iki kişi ise darp sonucu yaralanmıştı. Bu olay, bölgede güvenlik ve huzurun korunması adına yetkililerin alması gereken önlemleri gündeme getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN