Ünye'de bulunan keleş bakın kimin çıktı! Türkiye'den kaçan mafya lideri...

Ünye'de bulunan keleş bakın kimin çıktı! Türkiye'den kaçan mafya lideri...

Organize Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek suçundan hakkında dava açılan ve Kırmızı Bülten ile aranan ancak Gürcistan'a kaçtığı tespit edilen E.Y soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Geçen ay yaşanan bir kurşunlama olayında kullanılan ve Kumru-Ünye karayolu mevkiinde bulunan keleşin sahibi Türkiye'den kaçan ve kırmızı bültenle aranan mafya babası çıktı. İşte olayla ilgili detaylar...

Ordu'da geçtiğimiz ay yaşanan işyeri kurşunlama olayındaki sır perdesi çözülüyor. Emniyet güçlerinin sürdürdüğü çalışmalar neticesinde kurşunlama olayının faili ortaya çıktı. İşte, Türkiye'den kaçan mafya liderinin akıl almaz oyunu...

Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Organize Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek suçundan hakkında dava açılan ve Kırmızı Bülten ile aranan ve Gürcistan'a kaçtığı tespit edilen E.Y'nin, Ünye ilçesinde bulunan bir işyerine yönelik kurşunlama olayıyla ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucunda olayın failliği değerlendirilen B.İ. isimli şüphelinin yakalandığı ve 14 Ekim 2023 tarihinde adli makamlarca tutuklandığı belirtildi.

unyede-bulunan-keles-1.jpg

Ayrıca, olayda kullanılan silahın bulunmasına yönelik yapılan alan çalışmalarında, Kumru-Ünye karayolu üzerinde bulunan Başköy mevkiindeki metruk bir binanın çevresinde yapılan kontroller sonucunda 1 adet Kalaşnikof tüfek ve üzerine takılı halde şarjörün ele geçirildiği ifade edildi.

Soruşturma süreci devam etmekte ve olayla ilgili detaylı incelemeler sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN