Tüfek, satır, balta… Dehşete düşüren ‘ev sahibi-kiracı’ kavgası

Tüfek, satır, balta… Dehşete düşüren ‘ev sahibi-kiracı’ kavgası

Edirne'de ev sahibi ve kiracısı arasında çıkan baltalı kavgada kiracının oğlu ve eşi yaralandı. Kavgada ev sahibi, kiracısını kolundan baltayla yaraladı. Babasının yaralandığını gören kiracının oğlu ise evinden aldığı tüfekle çevreye ve polis ekiplerine doğru rastgele ateş etti. Ekipler ev sahibi ve kiracının oğlunu gözaltına alırken, şüphelilerin evinde yapılan aramada 2 pompalı tüfek, tabanca, balta ve satır ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Edirne Yeniimaret Mahallesi Dirhemsiz Aralık Sokak'ta ev sahibi F.B. ve kiracısı E.S. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgaya kiracının oğlu P.S. de katıldı. Kavgada ev sahibi F.B, kiracısı E.S'yi kolundan baltayla yaraladı. E.S, sağlık ekipleri tarafından Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

balta-4.jpg

TÜFEKLE ÇEVREYE RASTGELE ATEŞ ETTİ

Babasının yaralandığını gören P.S, evinden aldığı tüfekle çevreye ve polis ekiplerine doğru rastgele ateş etti. Güvenli bir alana geçen ekipler, havaya uyarı ateşi açtıktan sonra şüphelinin elinden tüfeği aldı. F.B. ile P.S, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan şüphelilerin evinde yapılan aramada 2 pompalı tüfek, tabanca, balta ve satır ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

balta-1.jpg

'KİRA KONTRATIM DOLMADAN EVDEN ÇIKARMAK İSTEDİ'

Daha 4 ay kira süresi olmasına rağmen evden çıkarılmak istediğini savunan kiracı Şükran Sügerli, evden çıkmak istemediğini söylediğinde 4 kişinin kendisine saldırdığını iddia ederek, "Bana hakaret edip üstüme saldırdılar. 4 kişi birden saldırınca hiçbir şey yapamadım. Daha 4 ayım olmasına rağmen evden çıkartmak istiyorlar. Evi sattığı adama bizim daha 4 ay kontratımızın kaldığını söylememiş. Evde tek başımaydım ve tartışma çıkınca kapıya taşla ve sopalarla saldırdılar. Ben 4 ay sonra çıkacağım diyorum ama anlamıyorlar. Daha sonra eşim ve çocuğum da gelince kavga çıktı. Onlar satır ve sopalarla benim eşimin kolunu kestiler. Silahla da saldırdılar. Eşim hastaneye kaldırıldı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN